«Індустріальні парки є платформою, на яку буде легко додавати інші стимули для відбудови промисловості залежно від ступеню руйнувань в різних частинах країни.

Ідея запровадження фіскальних стимулів для індустріальних парків вже давно чекає на реалізацію як ефективний інструмент пожвавлення економіки. Ці ініціативи можуть відіграти значну роль у відродженні української економіки після нашої перемоги. Маємо озброїти громади цим інструментом» - зазначив заступник голови Комітету Д.Кисилевський.

 «Очевидно, що індустріальні парки - не єдиний інструмент відновлення економіки. Лише податками ми економіку не відбудуємо. Нам доведеться фінансувати відновлення промислової інфраструктури, забезпечувати фінансування чи компенсувати капітальні інвестиції. Потрібно буде збільшувати ступень переробки сировини. Стимулювати збут українських товарів - як всередині країни, так і на експорті. Завдань багато. Індустріальні парки - серед механізмів їх реалізації.

Поки Збройні сили виганяють агресора з нашої землі, готуємо фундамент для економічного відновлення.» - додав Дмитро Кисилевський.

Інформаційне управління