Про це повідомив голова Вінницької обласної ради В’ячеслав Соколовий на своїй Фейсбук-сторінці після відвідання ФГ «Україна». За словами посадовця, господарство веде широкий спектр діяльності (на знімках).

Окрім вирощування зернових та баштанних культур, овочів, виготовляють олію, крупи, борошно, висівки, макаронні вироби різних сортів і видів, а також хлібці та деяку іншу продукцію.

«У нинішній непростий для країни час російської воєнної агресії фермерське господарство «Україна» розширило виробництво і ввело в експлуатацію шість нових виробничих ліній, — йдеться у повідомленні. — Створює 180 нових робочих місць. Його керівник Леонід Повх запрошує на роботу і місцевих мешканців, і вимушених переселенців. Для внутрішньо переміщених осіб підготовлені до здачі дев’ять квартир, тож дев’ять сімей, які стануть до роботи, матимуть де жити».

У повідомленні зазначено, на робітників яких професій чекають в «Україні». Це — оператори, укладальники-пакувальники готової продукції, ремонтники, майстри технологічної лінії з виробництва харчової продукції, токарі, фрезерувальники, водії та машиністи-трактористи. Потрібні також фахівці, про ці вакансії можна дізнатися безпосередньо у господарстві.

В’ячеслав Соколовий повідомив, що нині у Турбівській громаді кожен десятий мешканець є внутрішньо переміщеною особою. Такі дані посадовцю навели під час його відвідання Центру надання адміністративних послуг Турбівської громади.

Фото з фейсбук-сторінки голови Вінницької облради В’ячеслава Соколового.