Мав би, але не розпочався, бо після вторгнення російських військ та загарбання ними краю людям точно не до відпочинку на морі. Тим паче пансіонати у Скадовську та поруч із ним стали базою для розміщення частин рф, які тут готуються до чергового ривка на фронт та подальшої утилізації. На популярному курорті Арабатська стрілка ситуація трохи інакша: чужих вояків тут немає, але немає й звичних гостей. Через це оздоровниці стоять пусткою.

Не починав працювати й тутешній сафарі-парк – єдиний у регіоні. «Ми не відкрилися, бо працювати немає для кого – відпочивальники відсутні. Так само порожні й приватні міні-готелі у селах Стрілкове, Щасливцеве й Генгірка на Арабатці. Люди сидять по хатах, перечікуючи лиху годину», – розповів працівник сафарі-парку, попросивши зберегти в таємниці свої особисті дані.

Для відпочивальників на Арабатці до війни була популярною й екскурсія до відомого заповідника Асканія-Нова, який за сезон відпусток щороку відвідували понад сто тисяч туристів. Але й він зі зрозумілих причин екскурсії зараз не приймає. І для сафарі-парку, і для заповідника це може згодом вилитися у проблему: за гроші екскурсантів тут закуповували на зиму корми, оплачували  пальне й деталі для техніки тощо. Тепер це джерело доходу відсутнє, а тваринам же не поясниш, що триває війна: їжі вони потребують щодня, і не менше, ніж раніше.