Надзвичайно вдячні Швейцарському федеральному відомству з безпечності харчових продуктів та ветеринарії.

Про це інформує Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Україна завжди відчувала велику підтримку від Швейцарії, і в такий складний час Держпродспоживслужба надзвичайно вдячна Швейцарському федеральному відомству з безпечності харчових продуктів та ветеринарії, консалтинговій компанії SAFOSO AG (https://www.safoso.ch/) та всім залученим організаціям (Dr. E. Graeub AG LIVISTO, G. Leclerc Transport AG, scienceindustries Switzerland, PostLogistics AG, Swiss veterinary association) за відмінну організацію та координацію системи донацій у вигляді ветеринарних препаратів, кормів та інших товарів для тварин, а також усім швейцарським компаніям і приватним ветеринарним лікарям, які відгукнулися та люб’язно взяли участь у зборі гуманітарної допомоги.

Загальна кількість товарів для підтримки тваринництва та захисту здоров’я тварин у регіонах, які постраждали під час ведення бойових дій, становить 19 палет.

Також дуже дякуємо експертам швейцарсько-української програми QFTP (https://qftp.org/), проектів ЄС EU4SaferFood і IPRSA та фахівців ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок (http://www.scivp.lviv.ua/) за сприяння в оформленні всіх необхідних документів, організації логістики та доставки цього гуманітарного вантажу в Україну, – інформує Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на своїй сторінці у соцмережі.

«Голос України».