Так почав черговий публічний допис  генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський на своїй офіційній сторінці в  соціальній мережі.

Бо наш ворог, захищає (як вони кажуть) минуле, а Україна виборює майбутнє. А майбутнє – це наші діти. Саме тому, «Укрпошта» і я особисто були раді долучитись до чудової ініціативи благодійного фонду «Ціль» та #ЯДякуюЗСУ.

Що може бути краще для військового перед чи після бою, або для лікаря після важкого дня в операційній, або для рятувальника ДСНС, ніж отримати малюнок дитини чи декілька рядків вдячності від тих, кого вони захищають. Вони всі – герої на своєму фронті, і тримають українські міста кожен по-своєму. Відсьогодні кожен в Україні і світі зможе їм подякувати.

Що для цього потрібно?

1. Намалювати листівку і відправити її на адресу Хрещатик, 22. Потім ці малюнки разом з усім теплом та вдячністю благодійний фонд «Ціль» передасть героям.

2. Взяти у поштамті «Укрпошти» одну з п’яти листівок #ЯДякуюЗСУ, написати на звороті слова подяки і також відправити за адресою Хрещатик, 22. Листівочки теж будуть доставлені українським героям.

Більше деталей ТУТ.

Давайте подаруємо їм позитивні емоції. Подивіться це відео, і мені здається, воно скаже краще, ніж я. А решта відеоматеріалів проекту, включно з відео від бійців, ТУТ.

Відтак директор національного підприємства зв’язку подякував усім, хто зробив цей проект можливим, і звісно, команді АТ «Укрпошта» й пообіцяв: «Зробимо все, щоб швидко доставити ваші емоції туди, де їх чекають!».

«Голос України».