Вони щодня забезпечують військових продовольством з власних запасів. Про те, як минає день, керівниця підприємства Надія Іванова поділилася на своїй сторінці у Фейсбуці: «Ось вечір… або ще не вечір… трошки поробили… як і кожного дня… розгружали, загружали, дзвонили, діставали».

Окрім основної роботи, всі працівники підприємства - волонтери. Надія Іванова дякує кожному, хто залишився на Миколаївщині та продовжує працювати. Вдячність вона висловлює на своїй сторінці: «Своїм механізаторам, які з перших днів, без вихідних брали участь в облаштуванні блокпостів та насамперед Володимиру Маркову, котрий не перерахувати скільки вирив окопів і бліндажів маленьким екскаватором і від'їжджав з позицій тільки коли військові виганяли, бо дуже гаряче. Окремо - Василю Мальованому, який працював на самохідному навантажувачу, крановщику Миколі Токарю. Водіям, які чого лише не возили і для армії, і не тільки, - Сергію Носевичу, Миколі Нагорному, Володимиру Ярижку, Олександру Атанасову. Дякую за організацію вчасних робіт, ремонтів Ігорю Алексєєву, беззмінній помічниці-кладовщику-заправниці Людмилі Ярижко, всім робітникам».

З часу повномасштабної російської окупації працівники «Золотого колосу» виробили 52 тонни пшеничної крупи, 29 тонн ячмінної, 23 тонни кукурудзяної, 17 тонн горіхової крупи. Все це від підприємства роздали на благодійні цілі. Надія Іванова пише: «Всім, хто вантажить, сортує, фасує, розвозить, - велика вдячність. Ви неймовірні! Люблю вас! Ми велика потужна команда! Вірю в близьку Перемогу! Вірю в ЗСУ, вірю в народ України!!!»

Фото з відкритих джерел.