Про це інформує Державне агентство України з управління зоною відчуження.

Його відправили ТОВ «Діваріо», швейцарські партнери, депутат Вінницької обласної ради Андрій Корнійчук на адресу ДП «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами».

Як гуманітарну допомогу підприємство отримало автомобіль підвищеної прохідності типу пікап «Ніссан Навара», а також  харчові продукти, мінеральну воду, засоби гігієни та ортопедичні матраци.

Це чергова допомога після деокупації території зони відчуження і об’єктів підприємства, для забезпечення життєдіяльності персоналу, задіяного у відновлювальних роботах, та задля виконання статутних завдань із поводження з РАВ та охороні об’єктів.

Хочемо підкреслити, що волонтери вже не вперше допомагають нашому підприємству, нарівні з основним спрямуванням допомоги для забезпечення потреб ЗСУ і тероборони.

Ця підтримка особливо відчутна у час, коли  в умовах дії воєнного стану  основні зусилля і кошти державного бюджету направлені на підтримку ЗСУ для здобуття перемоги, а підприємство змушене в умовах недофінансування долати наслідки окупації військами рф – тотальне мародерство об’єктів підприємства, викрадення і знищення транспортної техніки.

Дякуємо за підтримку, разом до перемоги!

«Голос України».