Тому й однострої підібрали відповідні — офіцерів флоту. Як же вони їм пасують! На це звертав увагу кожен, хто був присутній на церемонії. Провів її теж військовий, полковник медичної служби Збройних Сил України.

Однією із запрошених була народний депутат України Ірина Борзова.

«Вітаю гарну молоду родину! Зичу міцного здоров’я, довгих щасливих років спільного життя в любові, злагоді та мирі. У нашій прекрасній Україні. Кохання перемагає. І Україна переможе! Слава Україні!» — написала депутатка на своїй сторінці у Фейсбуці і доповнила допис світлинами з церемонії.

Вона також повідомила, що раніше молодята вже склали одну присягу — на вірність народу України. Тепер присягнули на вірність один одному. Авторка допису стверджує, що завдяки роботі молодих медиків врятовано сотні життів наших захисників.

Як з’ясувалося, Марина та Владислав познайомилися під час навчання. Обоє опановували тактичну медицину. Душею відчули одне одного. «Війна ще більше зміцнила наші почуття, ми зрозуміли, що одне без одного не зможемо у житті», — поділилася думками Марина.

Її судженого запитали, коли ж святкування? «Після Перемоги! — відповів Владислав. — Хочемо, щоб це було на морі. Щоб поруч були всі наші рідні та друзі, які нині виборюють світлий і такий бажаний для кожного день, коли виженемо агресора з нашої землі».

Цього разу гостей на церемонії реєстрації було небагато. Крім батьків наречених, зібралися рідні та близькі друзі... Найчастіше молодим бажали мирного неба над нашою країною і, звичайно, щасливої долі.

Вінниця.


Фото зі сторінки Ірини Борзової у Фейсбуці.