Вони знайшли один одного задовго до повномасштабної війни. Але закріпити свій союз офіційним шлюбом вирішили після усього пережитого та знайомства з великою родиною «Світлих справ» у центрі для переселенців. А за гостей та свідків новоспеченому подружжю стали мешканці Миколаївщини, Херсона, Маріуполя, яких було посвячено у волонтери.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомила координаторка Фонду «Світлі справи», голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, яка була присутня на прифронтовому весіллі волонтерів. «Кохання переможе все — і війну, і відстань, і надважкі випробування. Чуттєво, ніжно, з іскристим світлом в очах люди переплітають свої долі, аби наперекір життєвим труднощам завжди бути разом», — написала вона.

Ганна привітала нову родину та побажала молодятам берегти один одного, кохати несамовито та завжди пам’ятати ту мить, коли вони вперше поглянули один одному в очі. «Такі прифронтові історії кохання вкотре підтверджують: світло людських почуттів переможе і знищить будь-яку темряву», — зазначила вона.

Миколаїв.

На знімку: в центрі — молодята.

Фото з відкритих джерел.