«Ми затвердили перелік місць розміщення пересувних тимчасових споруд з торгівлі кавою — таких локацій майже 30. А попередній конкурс з торгівлі морозивом приніс місту в 10 разів більше коштів, ніж за попередній рік.

Важливим є і затвердження плану розвитку «Калинівського ринку». Плануємо облаштувати систему автоматизованого заїзду-виїзду з об’єднанням у систему наявних терміналів», розповів Роман Клічук.

Ще вирішили перетворити місто на молодіжний хаб.

«Наразі до Міжнародного дня захисту дітей надамо одноразову матеріальну допомогу тим, хто виховує дітей з інвалідністю. Визначили й розмір плати батьків за харчування дітей у садочках. Це буде 70% від вартості на один день.

Працюємо у напрямку поєднання науки та спорту. Мав честь поспілкуватися з талановитими юними авіамоделістами. Цьогоріч діти взяли участь у трьох змаганнях — двох румунських етапах Кубка світу й одному угорському. Їхні ентузіазм та пристрасть вражають. Спортсмени розповіли про свою підготовку до змагань. Окрім цього, школярі ще допомагають з виготовленням запчастин для БПЛА. Пишаюсь їхніми досягненнями. Юні авіамоделісти — обдаровані діти, які здатні досягати великих вершин. Бажаю успіху на чемпіонаті Європи», — зазначив посадовець.

Чернівці.

Фото прес-служби міськради.