Спілкувалася зі студентами, які навчаються за напрямами політологія, історія та міжнародні відносини, у форматі «запитання-відповіді» в укритті під час повітряної тривоги.

У рамках просвітницького заходу, організованого Освітнім центром Верховної Ради України, народна депутатка розповіла про формат роботи Парламенту під час дії воєнного стану, а також про депутатську діяльність на Вінниччині. Говорили і про спорт в Україні під час війни.

Студенти цікавилися, як заборонити участь спортсменів з рф та білорусі на міжнародному рівні та чому їх усе-таки допускають до змагань. Спілкувалися про нашу молодь, про те, як українські учні та студенти наближають нашу Перемогу.

Ірина Борзова розповіла про Закон України «Про основні засади молодіжної політики», на виконання якого створено Український молодіжний фонд, що стане дієвим інструментом підтримки молоді.

Під час зустрічі Освітній Центр провів інтерактивний просвітницький захід про історію та основи українського парламентаризму, засади роботи гілок влади, комітетів, народних депутатів та способи взаємодії з Українським Парламентом. Для учасників заходу провели спеціальні воркшопи та вікторини, які містять теоретичну і практичну складові.

«Молодь захищає країну, волонтерить та долучається до відбудови — з новими баченнями, ідеями, досвідом. Підтримка молоді, яка живе, працює і навчається в Україні, — надважлива», — зазначає Ірина Борзова.

Вл. інф.

Фото Комітету з питань молоді і спорту.