Про це інформує найбільше підприємство зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень столиці - Комунальне об'єднання "Київзеленбуд".

Як розповіли в адміністрації КО, КП УЗН Подільського району заручилося підтримкою Animagrad та FILM.UA Group.

"Мультфільм "Мавка. Лісова пісня" надихнув нас на ідею створення магічного муралу в одному з парків нашого міста. Нас одразу підтримали Animagrad та FILM.UA Group . Реалізувати задум допомогла творча агенція CharityHub.agency , які створюють культурно-патріотичні проєкти та мурали. Для нас ця співпраця - символ об'єднання і підтримки українських компаній та творців", - прокоментував подію директор КП УЗН Подільського району Києва Володимир Веселкін.

Залишається додати, що ескізи стінопису розробив художник Максим Лубнін. А втілити його в життя вчителю допомогли його учні з Київської дитячої школи мистецтв № 3.

Мурал розташовано на фасаді будівлі, що на вулиці Новокостянтинівській, 22. На ньому зображено Мавку, лісову красуню, яка закликає всіх захистити природу.

Автори та столичні озеленювачі запрошують мешканців Києва та гостей столиці відвідати Куренівський парк і помилуватись чудовим муралом.

Фото КО "Київзеленбуд".