Після розгляду питань, винесених на порядок денний засідання, народні депутати — члени комітету одностайно підтримали пропозиції до Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2024 рік.

Також своїм рішенням народні депутати підтримали клопотання Одеської обласної ради щодо нагородження трудових колективів морських портів Грамотою Верховної Ради України.

Обговорювали на цьому засіданні і законопроект щодо впорядкування механізму передачі в державну власність приватних підводних гідротехнічних споруд, розташованих у межах акваторій морських портів (№ 9573). За результатами розгляду комітет підтримав рішення підкомітету з питань морського транспорту прийняти проект за основу.

До обговорення законодавчих ініціатив та роботи комітету також долучилися заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василь Шкураков, заступник міністра юстиції Євген Горовець, представники НАБУ, Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства, Держ-
агентства водних ресурсів, АМПУ, ФДМУ, Мінфіну, Мінекономіки, Одеської облради, Американської торговельної палати, Європейської Бізнес Асоціації. Про це комітет з питань транспорту та інфраструктури повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.