Зокрема, мова йшла про допомогу ЗСУ та волонтерам, поїздки на схід, зустрічі з людьми, дороги, направлені депутатські звернення тощо.

Далі — детальніше.

Протягом цього періоду, як і з самого початку повномасштабного вторгнення російської федерації, я продовжив зустрічі з волонтерами Кіцманщини, Путильщини, Вижниччини та Сторожинеччини. Підтримав людей добрим словом, надав фінансову допомогу та підтримку, військову амуніцію, а також дрони-камікадзе. Вручив їм почесні відзнаки та грамоти за підтримку ЗСУ. Подякував за їхню працю і допомогу нашим захисникам.

Крім того, відвідав наших воїнів на Донецькому та Запорізькому напрямках. Передав їм необхідну допомогу та військову амуніцію. Вручив бійцям почесні відзнаки та нагороди.

Також під час роботи на 202-му окрузі було багато зустрічей і з військовими та волонтерами, і з іншими жителями округу. Люди висловили мені побажання стосовно подальшого надання мною допомоги у вирішенні їхніх проблемних питань, підтримки тих законів, які допомагатимуть людям, подолання корупції та допомоги ЗСУ, подальшої праці на Перемогу.

За результатами проведеного спілкування та роботи на окрузі мною було направлено низку депутатських звернень, а саме: щодо присвоєння звання «Герой України» (посмертно) Сенчуку Руслану Івановичу; щодо встановлення термінів служби та добровільної демобілізації після 18 місяців військової служби; щодо підтримки військових житлом, пільгового розмитнення автомобілів; проведення реабілітації військових та їхніх родин; соціального захисту військових і волонтерів; щодо своєчасної виплати коштів пораненим військовослужбовцям після виведення їх поза штат, надання безплатного лікування та державної підтримки; щодо зміни відміни застави для корупціонерів, справедливого покарання та конфіскації майна для ЗСУ; щодо розроблення механізмів бронювання волонтерів, які здійснюють організацію допомоги нашим захисникам; щодо заборони приватизації лісів та скорочення держлісгоспів, а також передачі лісів у власність громад; щодо збереження та розвитку малокомплектних шкіл у невеликих селах високогір’я; щодо повернення та відновлення колишніх районів 202-го округу, зокрема Путильського району з відновленням державного фінансування, дотаціями та підтримкою; щодо збереження поштових відділень та штату листонош у громадах 202-го округу; щодо необхідності реагування на ситуацію стосовно автомобільних доріг, а саме дороги, яка з’єднує села Біла — Ревне — Стрілецький Кут — Коростувата — Бурдей — Глиниця колишнього Кіцманського району, дороги Путила — Селятин — Шепіт — Руська колишнього Путильського району, а також дороги перед с. Буденець колишнього Сторожинецького району; щодо підтримки сільського населення 202-го округу; щодо налаштування процедури своєчасного отримання військовими статусу учасника бойових дій.

Також 27—28 лютого взяв участь у засіданні круглого столу на тему: «Громадське обговорення кандидатури старости як ефективний інструмент локальної демократії. Досвід регіонів та перспективи вдосконалення законодавства», який відбувався у м. Чернівці за участю народних депутатів України, голів місцевих рад Чернівецької області, керівництва місцевих органів виконавчої влади та представників Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Це були дуже насичені та продуктивні дні. Дякую ЗСУ за можливість продовжувати працювати.

Хочу зазначити, що я не є ідеальним політиком та ідеальною людиною. Також маю свої недоліки та роблю помилки. Вчуся, аналізую, покращуюсь, змінююсь. У цьому «політичному болоті» важливо залишитись людиною та працювати для людей, а також виконувати свою роботу.

Від самого початку я поклав ціль стати іншим, справді «народним депутатом». Продовжую все робити та працювати для нашої держави, краю, округу, людей та громад.

Був, є і буду з людьми.

Максим ЗАРЕМСЬКИЙ, народний депутат України.