Ольга Саладуха разом із Головою міста Кам’янець-Подільський Михайлом Посітком, Головою Хмельницького відділення НОК України Віталієм Огоном, ректором Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергієм Копиловим, генеральним секретарем ФЛАУ Олексієм Касьяновим та керівником Хмельницької обласної федерації Олександром Прокоповим у місті Кам’янець-Подільський узяли участь у відкритті змагань другого етапу Кубка України з легкоатлетичних метань та нагородили перших переможців.

«Завдяки героїчній боротьбі наших Збройних Сил України ми можемо проводити такий потужний захід. Дякую їм за мужність та стійкість!» — зазначила Ольга Саладуха під час свого виступу.

Народна депутатка України наголосила, що шлях до здорової нації пролягає через спорт. І саме спорт додає таких сил. Мотивує та заряджає енергією.

Від імені ФЛАУ Ольга Саладуха підписала меморандум про співпрацю із Кам’янець-Подільським міським головою Михайлом Посітком.

«Саме в Кам’янці-Подільському 15-16 червня нинішнього року за сприяння міської влади відбудеться фінал перших Всеукраїнських змагань за програмою «Дитяча легка атлетика» серед учнів середніх шкіл», — зазначила вона.

Ольга Саладуха подякувала спортсменам за конкурентну боротьбу, а жителям Кам’янця за гостинність!

Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

Фото rada.gov.ua.