На початку жовтня Крим прийме першу групу з Німеччини на лікування й оздоровлення. Про це повідомив міністр курортів і туризму АРК Олександр Лієв. Він відзначив, що приїзд до чорноморських оздоровниць 50 людей з-за кордону відбудеться в рамках пілотного проекту, який реалізується кримським курортним відомством разом з німецької турфірмою «МедіКур-Райзен».
— Ми вперше приймемо організовану групу відпочивальників із Німеччини, що прибула до нас саме з метою лікування, — каже Олександр Лієв. — -Наші партнери, з якими договір про співробітництво був підписаний під час Міжнародної туристичної виставки ІTB Berlіn 2013, провели інфотур по півострову і вибрали низку оздоровниць, які рекомендують своїм клієнтам, — розповів міністр.
«МедіКур-Райзен» — один із найбільших операторів медичного туризму в Німеччині, і робота з компанією, за словами Олександра Лієва, дасть змогу забезпечити заповнення німецькими туристами санаторно-курортних установ автономії в період міжсезоння, повідомляє наш власкор Сергій ВИННИК.