2 серпня, № 142

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо фінансових векселів», № 407-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу та умов функціонування Розрахункового центру з обслуговування договорів на фінансових ринках», № 401-VІІ.
3 серпня, № 143
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку із запровадженням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», № 402-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо об’єктів нерухомості», № 403-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи захисту персональних даних», № 383-VІІ.
7 серпня, № 145
Закон України «Про утилізацію транспортних засобів», № 421- VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок» щодо емісії облігацій міжнародних фінансових організацій», № 400-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення», № 408-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм», № 422-VІІ.
10 серпня, № 148
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи», № 404- VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Митного кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи», № 405-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи», № 406-VІІ.