У липні 2013 року «Голос України» опублікував такі закони:
9 липня, № 125
Закон України «Про внесення зміни до статті 14 Закону України «Про екстрену медичну допомогу», № 333-VІІ.
13 липня, № 128
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Об’єднаними Арабськими Еміратами про взаємну правову допомогу у цивільних та комерційних справах», № 337-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Об’єднаними Арабськими Еміратами про взаємну правову допомогу у кримінальних справах», № 338-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу України» щодо відстрочення настання відповідальності за неподання електронної звітності», № 357-VІІ.
17 липня, № 130
Закон України «Про погашення заборгованості державних підприємств вугільної галузі із сплати страхових внесків та штрафних санкцій (пені) до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України», № 332-VІІ.
20 липня, № 133
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про угоди про розподіл продукції» щодо державного регулювання укладення та виконання угод», № 331-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про порядок допуску та умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на території України», № 335-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про схвалення Указу Президента України «Про направлення миротворчого контингенту для участі України у міжнародній миротворчій операції в Косово, Союзна Республіка Югославія», № 356-VІІ.
26 липня, № 137
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повернення державного контролю та виробництва державними підприємствами документів та бланків, які потребують використання спеціальних елементів захисту», № 399-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», № 395-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» щодо збільшення видатків Державній установі «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова Національної академії медичних наук України», № 397-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до законів України «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність» та «Про землеустрій», № 367-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері земельних відносин щодо спрощення процедури відведення земельних ділянок», № 365-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури відведення земельних ділянок», № 366-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», № 411-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про повітряне сполучення», № 385-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», № 391-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», № 392-VІІ.
27 липня, № 138
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо визначення граничної чисельності працівників Державної судової адміністрації України», № 373-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації», № 409-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», № 393-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», № 394-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України», № 398-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 3 Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам», № 410-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї», № 412-VІІ.