У бюджеті 2014 року передбачать кошти на лікування чорнобильців. Про це 25 квітня заявив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов під час зустрічі з ініціативною групою чорнобильців.

Під час зустрічі обговорювали основні проблеми, серед яких оздоровлення, лікування, створення музею в Сімферополі, виділення земельних ділянок і питання виділення квартир, автомобілів, а також присудження державних нагород, грошових винагород ліквідаторам і учасникам трагедії.

Так, за словами голови Кримської республіканської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Віктора Тимофєєва, найактуальнішою проблемою на сьогодні залишається лікування чорнобильців, яке відповідно до закону має надаватися безплатно. «Попри це, гроші на проведення операцій доводиться вишукувати з своїми силами. Хотілося б, щоб була якась допомога, і вона має бути безплатною або хоча б 50 на 50», — пояснив голова організації.

У свою чергу, Анатолій Могильов запропонував передбачити кошти на лікування і проведення операцій у бюджеті наступного року.