Учора в столичному Українському домі було відкрито V Київську міжнародну виставку «Книжкові контракти». Організували її Державний комітет телебачення і радіомовлення спільно з Українським домом. Тож для поціновувачів друкованого слова тут знайдеться чимало цікавого і захоплюючого. А ще організатори виставки планують провести благодійну акцію «Створи бібліотеку для дітей сходу України». Книжки для неї можна принести з дому або купити просто на ярмарку через так звану книжкову шпаківню. Триватиме і родинний марафон «Тату, прочитай!». 

Під час виставки також буде нагороджено переможців конкурсу «Краща книга України». Триватимуть «Книжкові контракти» до 13 грудня. Також під час відкриття виставки наша колега — оглядач «Голосу України» Світлана Чорна — за висвітлення історичної тематики та високий рівень журналістської майстерності отримала Подяку Міністерства культури України.

Вл. інф.

Голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко вручає оглядачеві «Голосу України» Світлані Чорній Подяку Міністерства культури.

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.