Зовнішнє незалежне оцінювання стартує 3 червня тестом з хімії, а фінішує основна сесія ЗНО-2013 27 червня тестом зі світової літератури.
На численні прохання читачів «Голос України» цією публікацією починає друкувати для абітурієнтів окремі тренувальні завдання з шести шкільних дисциплін.
Пробні тести редакції надало столичне видавництво «Генеза». 
Його автори та фахівці підготували високо-
якісні видання до ЗНО. Збірники тестових завдань відповідають усім програмним вимогам ЗНО-2013, вони прорецензовані Українським центром оцінювання якості освіти.
Книжковий ринок нині пропонує безліч різноманітних посібників, які часто фальшиві за змістом, про що неодноразово писав «Голос України». Перевагою видань «Генези» є те, що типи, види та кількість завдань у тестах ідентичні тим, що будуть запропоновані абітурієнтам під час тестування влітку.
Видавництво «Генеза» пропонує посібники з таких предметів: історія України; українська мова та література; математика; географія; біологія; все-світня історія; фізика; хімія; англійська мова; російська мова.
Для зручності у користуванні та більш ефективної підготовки видання згруповано за серіями:
— ЗНО-2013. Тренувальні тести (у посібниках надруковано тренувальні тести, зразок бланка відповідей, відповіді на всі тестові завдання);
— ЗНО-2013. Твій репетитор. Комплексне видання (теоретичний і практичний матеріал зі шкільного курсу, тренувальні тести, зразок бланка відповідей, відповіді на тестові завдання, словник основних термінів і понять);
— ЗНО-2013. Повний шкільний курс (поглиблена теорія з усіх шкільних курсів, тренувальні тести, тестові завдання, зразок бланка відповідей, сучасні статистичні дані, відповіді на тестові завдання);
— ЗНО за 30 днів (теоретичний матеріал, підібраний до кожного дня, тренувальні тести до всіх тем, передбачених програмою, два демонстраційні тести, зразок бланка відповідей, відповіді на тестові завдання);
— Посібник для підготовки до ДПА та ЗНО (тренувальні тести, частина з яких відповідає формату ДПА, частина — формату ЗНО; зразок бланка відповідей, відповіді на тестові завдання).
Замовити посібники для підготовки до ЗНО-2013 можна в Центрі навчально-методичної літератури за телефоном (044) 379-14-56 та на сайті www. cnml. com. ua.