Центр адміністративних послуг відкрито в Горлівці. Тут надаватимуть допомогу громадянам та підприємцям, які потребують послуг органів державної виконавчої влади, виконкому міської ради тощо. Відтепер мешканці міста можуть отримати якісні адміністративні послуги в найкоротший термін за принципом «єдиного вікна». Черги під кабінетами різноманітних інстанцій та бюрократична тяганина, що незмінно супроводжувала отримання того чи іншого документа, залишаться в минулому.
Для реалізації проекту, який торік став одним із переможців Всеукраїнського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування, із бюджету виділено близько мільйона гривень. В Горлівській міській раді вивчили позитивний досвід впровадження і роботи таких центрів в інших регіонах України, а також Польщі та Грузії.
У спеціально виділеному приміщенні розташувалися представники Держтехногенбезпеки, управлінь ветеринарної медицини, охорони навколишнього середовища, санепідстанції, інспекції архітектурно-будівельного контролю, ДАІ. В центрі працюють підрозділи виконкому міської ради, єдиний дозвільний центр та відділ державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців.
Робочі місця обладнано сучасною технікою, а для відвідувачів створено комфортні зони очікування із дитячим куточком та зручностями для інвалідів. Тут можна скористатися комп’ютером, підключеним до Інтернету, банкоматом із функцією приймання платежів, узяти безплатні бланки та формуляри.
Донецька область.