Багатолюдним, шумним та веселим став обласний фестиваль журналістів у Макіївці (Донецька обл.), який зібрав представників міських, обласних та центральних видань. За традицією, участь у фестивалі взяла газета «Голос України». До намету з банером нашого видання підходили давні читачі та нові друзі. Мешканці міста отримували примірники газети, ділилися відгуками про публікації, пропонували нові теми та історії. «Епіцентром» фестивалю стала святкова сцена біля Театру юного глядача. 
«Для нас приїзд понад 70 майстрів пера і мікрофона був великою радістю та гордістю за рідне місто. Адже така кількість гостей свідчить про непідробний інтерес до трудової Макіївки та її мешканців, — поділилася враженнями від фестивалю головний редактор газети «Вечерняя Макеевка» Марія Семенова. — Фестиваль був вільним, щирим спілкуванням профі про успіхи і проблеми, дружнім рукостисканням із нагоди нагородження кращих із кращих, а попутно — суто репортерським збиранням інформації, яка без цензури ляже в основу публікацій».
Із журналістами—учасниками фестивалю зустрівся міський голова Олександр Мальцев, який розповів про те, чим живе місто сьогодні та як складаються у влади стосунки з мас-медіа. «Наше співробітництво із пресою вважаю корисним як для міської влади, так і для ЗМІ», — резюмував голова. Журналісти також відвідали перлину міста — Свято-Георгіївський собор, оглянули виставку фотографій просто неба і стали глядачами вистави кінного театру.
Ліна КУЩ, Ірина ОЛЬШАНСЬКА.
На знімку: міський голова Олександр Мальцев отримав футболку із символікою «Голосу України».
Фото газети «Вечерняя Макеевка».