Справу О. Макар перекваліфікували на статтю «умисне вбивство». Про це повідомили вчора в столиці на прес-конференції начальники прес-служби Генеральної прокуратури України Юрій Бойченко та Управління зв’язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук. За їх словами, чоловіки обвинувачуються у скоєнні умисного вбивства з особливою жорстокістю, зґвалтуванні. Таким чином, їх можуть засудити на строк від 15 років до довічного ув’язнення,  інформує УНІАН.
В. Поліщук зазначив, що смерть О. Макар не завадить подальшому розслідуванню справи, оскільки «вже зібрано дуже серйозну доказову база», в якій, крім іншого, задокументовані свідчення, що їх устигла надати правоохоронцям потерпіла. Нині призначені й проводяться додаткові експертизи стосовно обвинувачуваних: пожежно-технічна, судово-медична, молекулярно-генетична та психіатрична.
У свою чергу Ю. Бойченко повідомив, що з урахуванням того, якого резонансу в країні набула ця справа, органи прокуратури доручили МВС закінчити досудове слідство до кінця квітня.