Медичний центр ПАТ «Асоціація «Темп» (Госпіталь Сітько-МРТ) у Донецьку отримав нову ліцензію Міністерства охорони здоров’я України. За вісімнадцять років роботи госпіталю його пацієнтами стали понад 20 тисяч осіб. Кількість людей, що отримали допомогу, і «стаж» діяльності центру — переконливе підтвердження ефективності квантової медицини.

Невидима енергія — видимий результат

Цю лікувальну установу нового типу засновано в 1994 році за сприяння тодішнього міського голови, а нині народного депутата України Володимира Рибака. В основу лікування було покладено метод доктора фізико-математичних наук професора Сергія Сітька. Український учений відкрив властивість електромагнітних хвиль дуже високої частоти й наднизької інтенсивності запускати механізм самовідновлення організму, закладений природою. Під час лікування використовується енергія в кілька мільярдів раз менша, ніж для лампочки кишенькового ліхтарика. 

А ось ефект від такого впливу на біологічно активні точки організму — значний. У багатьох випадках це дає змогу впоратися із захворюванням або істотно полегшити стан хворого без допомоги ліків, особливо якщо є алергія на медикаменти.

«Про значущість прогресивного методу квантової медицини свідчить той факт, що кількома роками пізніше за аналогічну роботу групу російських учених було нагороджено Державною премією Російської Федерації, — каже директор ПАТ «Асоціація «Темп» Микола Казаков, з ініціативи якого свого часу з’явився госпіталь у Донецьку. — Фахівці нашої асоціації розробили і впровадили комплекс «РЕМЕГ», що дає змогу проводити діагностику та лікування пацієнтів із використанням мікрохвиль. Міністерство охорони здоров’я України внесло комплекс до реєстру медичної техніки й дозволило до використання у клінічній практиці. А торік центр отримав акредитацію МОЗ. Таким документом володіє далеко не кожна приватна медична установа. Наша акредитація підтверджує високий рівень кваліфікації персоналу та організації лікування».

Перелік захворювань, за яких допомагає мікрохвильова резонансна терапія, досить довгий: хвороби органів дихання, кровообігу, травлення, шкіри, кістково-м’язової, сечостатевої, ендокринної, нервової систем. Пацієнти дають медичному центру найвищі оцінки. Наведу лише кілька відгуків.

Сергій Васильович: «Після серйозної травми не міг відновитися, кілька років поспіль їздив до санаторію. Але звичайне лікування не допомагало, жив на знеболюючих уколах, сил вистачало лише на те, щоб трішки пройтися. Звертався до знахарів, до «бабок» — даремно. Врятували мене в медичному центрі асоціації «Темп». Після курсу лікування в головного лікаря центру Тетяни Григорівни Величко біль відступив. Я знову почав ходити. Яке це щастя — вийти на прогулянку, поїхати на улюблене полювання, пройтися лісом, а не сидіти в машині!».

Сергій Геннадійович: «Донедавна був прихильником традиційної медицини. До нетрадиційних методів ставився скептично: мовляв, шарлатани. Але тут раптом на прикладі двох знайомих (в одного з них була дисплазія тазостегнового суглоба, в другого — проблеми з передміхуровою залозою) переконався в можливостях квантової медицини. Тому й сам звернувся до медичного центру. Я став набагато краще почуватися й можу тепер дозволити те, в чому відмовляв собі через хворобу. Прямо скажу: мій песимізм дав серйозну тріщину. Тепер я став шанувальником методу МРТ».

Катерина Ігорівна: «Враження від відвідування медичного центру —найпозитивніші. У мене було защемлення нерва, тепер усе нормалізувалося, знову почала працювати рука. Можу робити все те, що й раніше. В кого була така само недуга, зрозуміє мою радість. Процедура абсолютно безболісна й результат, як я бачу, — стійкий».

У методу немає обмежень за віком

Історії, які чуєш від співрозмовників у госпіталі, іноді нагадують сюжет мелодрами із щасливим кінцем. Одному з пацієнтів, якого традиційні медики вважали безнадійним, потрапив на очі обривок газети «Голос України» з публікацією про медичний центр асоціації «Темп». Людина приїхала за зазначеною адресою, і саме в госпіталі пацієнтові допомогли побороти важку хворобу. Молодому москвичу, котрий одержав важку травму, газетну статтю про госпіталь надіслали родичі. Лікування в Донецьку дало змогу хлопцеві знову відчути яскраві фарби життя.

Запам’яталися дворічне маля з мамою з Луганської області. Дівчинка потерпала від важкої форми алергії, все її тіло було вкрите червоними мокрими кірками. Через сверблячку і біль дитина мучилася цілими днями і ночами. У медичному центрі маленька пацієнтка потрапила до рук досвідченого лікаря Оксани Журбій. Це було два роки тому. У нинішній приїзд я поцікавилася в лікаря, як склалася доля її підопічної. З’ясувалося, курс лікування настільки полегшив стан дитини, що більше з такими проблемами родина не зверталася.

А в лікаря Нелі Крилової цього разу зустріла маму із тримісячним малям. Діагноз — алергія. 

«У методу МРТ немає обмежень за віком, — пояснила лікар. — Тому серед наших пацієнтів зустрічаються й немовлята, й пенсіонери. Успішно лікуємо вияв алергії в дітей: зникають сухість шкіри, почервоніння, сверблячка. Під час курсу лікування в норму приходить до 30 показників імунітету. Наш центр — альтернатива при лікуванні дітей, які хворіють часто й довго. Деякі лор-лікарі спеціально направляють до нас дітлахів із хронічними тонзилітами. Взагалі, будь-які хронічні хвороби добре піддаються квантовій медицині. Запускається механізм очищення організму, все чужорідне виходить».

Ще одна історія, про яку хочеться розказати, схожа на диво. Проте це зафіксований факт, підтверджений ретельними обстеженнями й результатами аналізів. Для донеччанки середнього віку все почалося із застряглого каменю в жовчному міхурі. Через нагноєння запалилася підшлункова залоза. Складна хірургічна операція, уколи, ударні дози антибіотиків, лікарняне ліжко. Пацієнтку виписали з лікарні з температурою. Удома ставало дедалі гірше. Жінка згасала на очах. Лікарі розводили руками і пропонували сподіватися.

У цей критичний момент родичі зважилися на відчайдушний крок — відвезли пацієнтку до Сергія Пантелеймоновича Сітька, в центр квантової медицини в Києві. Професор негайно узявся за лікування. Саме це, на думку донеччанки та її рідних, і врятувало життя пацієнтці. Коли жінка повернулася додому і здала аналізи, в лікарні не повірили: показники крові виявилися в нормі, запальний процес зупинено. «Це реально, — коментує випадок Оксана Журбій. — Адже одним з ефектів методу МРТ є зняття запального процесу й поліпшення мікроциркуляції у хворому органі. Звичайно, у випадках, коли пацієнтові потрібна термінова хірургічна операція, слід звертатися до лікарні, і я закликаю всіх пацієнтів не баритися з цим. Але коли традиційного адекватного лікування недостатньо, настає черга квантової медицини. У таких випадках ми добиваємося успіху».

Донецьк.

Для тих читачів, кого зацікавила ця інформація, повідомляємо адресу і телефони Госпіталю Сітько-МРТ:

83114, м. Донецьк, проспект Визволення Донбасу, 4. Телефони: (062) 342-75-16, 311-52-38, (066) 270-23-54, (067) 621-94-43.