Терористи не припиняють обстрілювати наші позиції. Найбільша кількість випадків порушення «режиму тиші» — на Дебальцівському напрямку. Тут ворог сім разів завдавав ударів по селищу Попасна та один раз по селищу Луганське. На Донецькому напрямку артилерією та мінометами обстріляно Опитне, Тоненьке, Авдіївку. Таку інформацію учора повідомили в прес-центрі АТО.
Що нині відбувається на передовій, розповіли українські військові.
Полк особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«Бойовики продовжують атакувати наші позиції поблизу с. Широкине. За цей населений пункт майже кожний день тривають бої. Нами помічена значна кількість військової техніки РФ, яка пересувається поблизу кордону з Україною в районі Новошахтинська. Агресор вирішив відправити вже не замаскований «гумконвой». «Азов» готовий палити і таку техніку на рідній землі».
Боєць батальйону ОУН (с. Піски):
«Терористи бомблять нас уже третю добу поспіль. Контужений наш бойовий товариш. Диверсійні групи намагалися підійти ближче до наших позицій, але ми дали їм гідну відсіч. Досить неспокійно в Донецькому аеропорту. Однак, що там відбувається, не знаю. Зв’язок глушать окупанти. Тримаємося».
24-та окрема механізована бригада (район Бахмутської траси):
«У нас більш-менш спокійно. Однак обстріли тривають. «Режиму тиші» бойовики не дотримуються. Сьогодні вони лупили зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів. За час протистояння найбільше постраждало с. Кримське (Новоайдарський район поблизу колишнього 31-го блокпоста на Бахмутці. — Авт.). Добратися в село звичайним транспортом нині неможливо — автотраса Бахмутка прострілюється бойовиками».