Принаймні найближчим часом. А, як повідомляло у вересні наше видання, під час десятої сесії Кіровоградської облради депутати саме як основний аргумент щодо доцільності об’єднання водоканалізаційних підприємств Кіровограда, Знам’янки, Олександрії та Світловодська з ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розглядали ймовірність здешевлення води. Та на останній торішній дванадцятій сесії обласної ради шостого скликання генеральним директором ОКВП «Дніпро-Кіровоград» призначено Романа Ілика, а про тарифи вже йшлося без вересневого оптимізму, мовляв, їх затверджують не підприємство і не його директор.
Половину часу, відведеного на розгляд майже 30 питань, депутати обговорювали й затверджували проект нової редакції програми соціально-економічного розвитку області «Центральний регіон-2015». Начальник головного управління економіки облдержадміністрації Ніна Рахуба, котра презентувала нову редакцію програми, поінформувала, що протягом минулого року на Кіровоградщині реалізовано чимало важливих інвестиційних проектів. Зокрема, відкрито гірничо-збагачувальний комбінат, два заводи з виробництва паливних гранул, низку підприємств із переробки сільськогосподарської продукції, збудовано два надпотужні сучасні елеватори, кілька овочесховищ. Обсяг інвестицій у промисловість протягом року збільшився у 2,2 разу. За розвитком економіки область посіла п’яте місце в державі. 
Окрім цього, на сесії прийняли ще п’ять програм: про профілактику злочинності і правопорушень; про підготовку медичних працівників та поліпшення їхнього соціального захисту; про створення аптечної мережі «Соціальна аптека Кіровоградщини»; про розвиток фізичної культури і спорту та про модернізацію комунальної теплоенергетики області.
 
Кіровоград.