Головні підозрювані у скоєнні розбійного нападу на відділення ПриватБанку в Донецьку затримані. Ними виявилися двоє осіб, які зізналися у скоєному, а їхня причетність до злочину підтверджується здобутими доказами та свідками, повідомили в управлінні зі зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ. Суд обрав для затриманих запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців.

 

Як повідомляла наша газета, 29 грудня стався зухвалий напад на відділення банку: було вбито п’ятьох осіб — чотирьох співробітниць банку та охоронця. Грошей із каси зловмисники не взяли. За попередньою інформацією, через те, що пограбування відбулося не за «сценарієм»: нападники почали стріляти після того, як одна зі співробітниць натиснула на «тривожну кнопку», і швидко зникли із приміщення. Версія про те, нібито до злочину причетний колишній працівник фінансової установи, не підтверджується. Разом із тим залишається питання, як вдалося озброєним людям непомітно зникнути серед білого дня у центрі міста, де вулиці були заповнені людьми та транспортом.

У міліції кажуть, що пошуком зловмисників займалися кращі оперативники та слідчі відомства на чолі із начальником департаменту карного розшуку Василем Паскалом. Усього в розкритті резонансного злочину було задіяно понад 500 працівників міліції.

Донецьк.

На знімку: траурні фото загиблих у результаті збройного нападу.

Фото Костянтина ЧЕРГИНСЬКОГО/УНІАН.