У лікарні помер один із трьох потерпілих, поранених під час пограбування відділення банку «Креді Агріколь» у Донецьку. Як повідомляла наша газета, в понеділок озброєні нападники в масках заскочили до операційної зали і почали стріляти в підлогу. Деякі кулі потрапили у відвідувачів: у двох із них виявили поранення нижньої третини стегна, у третього — наскрізне поранення поперекової області: куля пройшла через внутрішні органи. На місці пригоди експерти знайшли 11 гільз. Медики кажуть, що померлий відвідувач втратив багато крові. Двоє потерпілих продовжують перебувати в лікарнях, один із них — у важкому стані. Для лікування випадкових жертв бандитів донеччани масово здають донорську кров.
Зловмисників, які поцупили 1,5 мільйона гривень, досі не знайшли. Перший заступник начальника Донецького міського управління міліції Сергій Ласкавий розповів журналістам про злочинну групу, на рахунку якої, імовірно, вже шість розбійних нападів — по два злочини на рік. Встановлено, що всі вони були скоєні з використанням автомата типу АК 76. Цю зброю не застосовували ніде в Україні, окрім Донецька.
Правоохоронці оприлюднили прикмети осіб, які розшукуються. Старшому з бандитів на вигляд 30—40 років, зріст 190—195 сантиметрів, має особливу прикмету — клишоногість, можливо, пов’язану з дефектом правої ноги. Молодший напарник — 25—35 років, зростом 175—177 сантиметрів. Обидва нальотчики були одягнені в темні куртки та мали при собі чорні спортивні сумки.