Моя дочка Настуся (на знімку) потребує термінового лікування та реабілітації! Внаслідок родової травми, через недбалість лікаря, вона стала інвалідом з дитинства. Лікарі довго не могли знайти причину її важких недуг (у неї — епілептичний синдром, порушений обмін речовин, спастичний тетрапарез, груба затримка всіх видів розвитку, органічне ураження ЦНС). І тільки нейрохірург із інституту головного мозку людини (Санкт-Петербург) поставив дитині діагноз: наслідки пологової травми у вигляді стійкого лівостороннього ротаційного підвивиху атланта й компенсаторна протиротація потиличної кістки.

У свої чотири роки Настуся не ходить, не сидить, не тримає голову, не жує, у ручки нічого не бере, не розмовляє. Клініка на Кубі взялася за наше лікування. Суму в 18.700 доларів потрібно зібрати до грудня. Оскільки дочку виховую сама (чоловік після пологів одразу нас покинув), я не маю можливості назбирати таку суму. Я зверталася скрізь, куди тільки можна, стукала в усі двері. Завдяки добрим людям зібрали близько п’яти тисяч, але потрібна набагато більша сума!
Дуже прошу Вас розмістити в газеті інформацію про мою доньку. Збір коштів іде дуже повільно, нам довелося прохати клініку вислати новий запит на лікування, але грудень 2014 р. — не за горами, а я вже не знаю, куди звертатися по допомогу. Благодійні фонди практично не працюють, надія тільки на людей, небайдужих до чужого лиха.
Марина ЧУРСІНА, мама Настусі.
Харків.
Зателефонувати Марині можна на номер: +38-093-553-84-50.
 Перелічити гроші — на картку ПриватБанку № 4627081210976978.