Міський голова Києва Віталій Кличко вручив нагороди багатодітним матерям-киянкам, яким було присвоєно звання «Мати-героїня».
«Виховання дітей — складна щоденна праця і величезна відповідальність, — підкреслив Віталій Кличко. — Я сам батько трьох дітей, але основні турботи з виховання завжди лягають на жінку. Хочу подякувати вам за самовідданість і любов, в якій ви виховуєте своїх дітей — майбутнє нашої країни. Нехай Богородиця залишається заступницею для ваших сімей та допомагає у нових звершеннях і перемогах. Здоров’я вам, добробуту і мирного неба!»
Як зауважив київський міський голова, для жінки, яка має дітей і хоче працювати, одне з головних питань — де залишити свою дитину, поки батьки на роботі. І столична влада працює над поверненням київській громаді дитячих садків, які використовувалися не за призначенням, і проводить їх реставрацію.
Указом Президента України почесне звання отримали 22 киянки за материнську самовідданість, народження і сумлінне виховання дітей, забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку.