Помічник начальника Івано-Франківського МВ УМВС України в області майор міліції, керуючи автомобілем у нетверезому стані, на пішохідному переході вчинив наїзд на 30-річну жінку. Численні свідки не дали зловмиснику та пасажирам, що перебували в його авто, втекти і змусили правоохоронців провести алкотест своєму колезі безпосередньо на місці події. Потерпілу з тілесними ушкодженнями доправили до обласної клінічної лікарні.
Назвавши вчинок підлеглого ганебним, начальник міськуправління міліції Віктор Шкутов повідомив журналістам, що не має жодного права замовчувати вчинки правоохоронців, які своїми діями заплямовують честь мундира, і запевнив, що розслідування буде проведено прозоро та об’єктивно. Також повідомив, що очевидця події (водія, що рухався за авто міліціонера), котрий здійснив відеозйомку одразу ж після ДТП, буде нагороджено.
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України. Досудове розслідування за фактом ДТП проводить прокуратура області.