Майже 400 жителів Нових Санжар та району уже передплатили «Голос України» на друге півріччя. Це найкращий показник серед центрів поштового зв’язку Полтавщини і до завершення передплати навряд чи хтось із «конкурентів» зуміє випередити новосанжарців. До речі, місцевий ЦПЗ, який очолює Володимир Барило, є одним із кращих в області, його не раз відзначали і серед кращих популяризаторів нашої газети.
— Хоча нині молодь здебільшого віддає перевагу Інтернету, — каже Володимир Дмитрович, — та відрадно, що «Голос України» — одне з небагатьох видань, яке серед жителів нашого району має сталу популярність. І порівняно з першим півріччям його тираж у районі навіть зріс!
До речі, завдяки друзям газети (а серед них і народний депутат України Вадим Петренко) понад двісті ветеранів війни району вже з липня отримуватимуть газету безоплатно.
— Я сам дуже люблю читати «Голос України», — зазначає голова ради ветеранів району Микола Панченко. — Буквально з першого номера — ще коли працював головою Новосанжарської селищної ради. І тоді, і тепер газета завжди була добрим другом і порадником.
Ну, а ті, хто з якихось причин не передплатив «Голос України», у самих Нових Санжарах теж можуть регулярно читати нашу газету. Адже на центральній площі селища всі бажаючі мають змогу робити це за допомогою інформаційного стенда «Голосу України», біля якого, як бачимо, завжди є люди.
Полтавська область.
Фото автора.