Закрите акціонерне товариство «Стивідорна компанія «Авліта» уже більше десятиліття успішно працює в Севастополі. Керівництво одного із найбільш фінансово потужних підприємств будує свою менеджерську й виробничу діяльність на сучасних, прогресивних методах і технологіях, до яких входить і таке поняття, як «соціально відповідальний бізнес». Ось лише кілька останніх повідомлень, розміщених на інтернет-сайті компанії: «Стивідорна компанія «Авліта» продовжує сприяти розвитку дитячих соціальних об’єктів у Нахімовському районі Севастополя — на Північній стороні за допомогою компанії розпочнеться будівництво двох нових дитячих майданчиків по вулиці Богданова й вулиці Баумана». 
«Керівництво й працівники стивідорної компанії «Авліта» до святкування Дня дитячої та юнацької книги провели акцію допомоги філії №8 Центральної бібліотечної мережі Севастополя — єдиної на Північній стороні міста бібліотеки». «Стивідорна компанія «Авліта» у рамках довгострокової програми соціальних інвестицій почала фінансування робіт з реконструкції в дитячому садку №126 літнього басейну для купання й проведення зміцнювальних процедур маленьких вихованців. На відновлення недіючого близько 20 років басейну СК «Авліта» виділила понад 30 тисяч гривень».
Чудово розуміючи, як і у виробництві, і в повсякденному житті людям потрібен доступ до об’єктивної, повної, всебічної та неупередженої інформації, керівництво ЗАТ СК «Авліта» підтримало соціальну акцію «Голосу України» і на прохання міських ветеранських організацій виділило кошти для оплати передплати на парламентське видання для ста п’ятнадцяти севастопольських ветеранів.