36 підприємств та фірм з восьми регіонів України та міста Ростова-на-Дону, взяли участь у миколаївській спеціалізованій виставці «Техмаш. Енергозбереження».
В експозиції виставкового центру «ЭкспоМиколаїв» — різні наукові розробки, проекти, програми, енергозберігаючі технології, техніка, нетрадиційна та промислова енергетика. Як наголосила провідний менеджер виставки Олена Новицька, такий масовий захід — наочний приклад непідробного інтересу до питань енергозбереження. Це особливо актуально зараз, у період економічної кризи, коли новий підхід до господарювання — не лише елемент економічної доцільності, а насамперед питання виживання.
У рамках Другого інвестиційного форуму «Інвестиційні можливості Миколаївщини» на базі виставкового центру «ЭкспоМиколаїв» з ініціативи облдержадміністрації пройшла конференція «Енергоефективність — сучасні шляхи інноваційного розвитку Миколаївщини». В її формат увійшли презентація інвестиційних проектів та технічних рішень найбільш ефективного використання енергоресурсів, відвідування об’єктів з позитивним досвідом впровадження когенераційних установок та інших енергозберігаючих технологій у виробництві та житлово-комунальній сфері.
На знімку: експозиція виставки.
Фото автора.