Не гадала наша читачка, пенсіонерка з райцентру Доманівка Миколаївської області Олександра Митрофанівна Диканська, що їй так пощастить. У розіграші передплатних абонементів на «Голос України» за минулий рік жінка виграла чудову картину — авторське полотно відомого миколаївського художника Леоніда Ященка. На картині добре пізнаване місце — красива будівля бельгійських зодчих у самому серці Миколаєва, що його у народі називають «Садко».

У лотереї посміхнулося щастя й нашому читачу, пенсіонерові Василю Федосійовичу Іщуку із села Ольгопіль Єланецького району. Він став володарем чудесного авторського полотна талановитого миколаївського художника Вадима Пустельника. Добре пізнаваний миколаївський пейзаж — Нижня Набережна, улюблене місце відпочинку городян.
Як з’ясувалося, наші передплатники не перший рік виписують газету «Голос України» і з задоволенням її читають. У «Голосі України», стверджують вони, можна знайти матеріали й для розуму, і для серця, і для душі...
Лотерея передплатників «Голосу України» відбулася в переддень нового року: серед подарунків для читачів з Миколаївської області, крім двох картин миколаївських художників, — чудова бібліотека краєзнавчої літератури про Миколаїв від видавця й мецената Ірини Гудим, модельне взуття від миколаївського взуттєвого підприємства ТОВ «Миколаїв Стиль Шуз» (директор Галина Лукасишина), грошова винагорода.
По подарунки наші читачі прислали своїх дітей. Погода, як кажуть, не пенсіонерська — ожеледь, а доньки проживають в обласному центрі. Подарунки їм сподобалися.

На знімках: художники вручають свої полотна читачам «Голосу України».


Фото автора.