Щороку із наближенням Новоріччя, яке є особливо бажаним для дітей, на Срібнянщині з’являється надійний помічник, який ніколи не забуває про дитячі бажання. Днями народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Олег Ляшко в черговий раз завітав на Срібнянщину та привіз із собою понад 500 подарунків від Святого Миколая у дитячі садки, два аграрні ліцеї, а також дітям-сиротам, дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей.
Щоб подарунки від Блоку Юлії Тимошенко вчасно були доставлені у кожне село, селище, потурбувалась районна організація ВО «Батьківщина», а у Срібнянському дитсадку Олег Ляшко вручав подарунки особисто. Крім цукерок, були ще й інші подарунки — телевізор, DVD-плеєр та величезний торт.
Депутату щиро дякували срібнянський селищний голова Микола Москвітін, завідувачка дитсадка Валентина Ненада, діти та їхні батьки.
Подарунки від БЮТ та Олега Ляшка одержували цього дня не лише діти, а й дорослі. Народний депутат взяв участь в урочистих зборах, які відбулися у районному будинку культури з нагоди Дня міліції. Він привітав зі святом працівників райвідділу, ветеранів міліції та передав начальнику Срібнянського райвідділу УМВС Юрію Хропосту подарунок від БЮТ — автомобіль ВАЗ-2115.
Подарунки від Блоку Юлії Тимошенко та Олега Ляшка — два холодильники та сто комплектів постільної білизни — одержала цього дня районна лікарня, а Калюжинська селищна рада — ксерокопіювальну техніку.
Свято Миколая в Україні вважають особливим. У цей день щасливими повинні бути всі. І ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять. Бо найбільше щастя в житті — робити добро, дарувати гарний настрій, як постійно це робить народний депутат Олег Ляшко.
До речі, приїхав він у Срібне вихідного дня та у день сімейного свята — дня народження доньки. Хочеться звернути увагу і на те, що Олег Ляшко залишається єдиним народним депутатом, який постійно відвідує район, знає всі його проблеми, допомагає вирішувати їх. До речі, з дня від останніх виборів у Верховну Раду, із 30 вересня 2007 року, жоден народний депутат, крім Олега Ляшка, не побував ще у Срібнянському районі.
Чернігівська область.