Чернівецький міський центр зайнятості організував оплачувані громадські роботи у відкритому акціонерному товаристві «Трикотажна фірма «Арніка». Безробітних залучили до пошиття марлевих пов’язок.
Загалом за чотири дні на цьому підприємстві було виготовлено приблизно чотири тисячі масок. З марлі, яка виділена зі складів мобілізаційного резерву для медичних закладів Буковини, пошито 277 тис. 127 штук марлевих масок. З них 227 тис. 873 вже розподілено. Ще 160 тис. захисних масок в область було завезено для реалізації населенню через аптечну мережу.
Завершують реконструкцію транспортного коридору
Завершується реконструкція дороги Опришени—Станівці у Глибоцькому районі, яка є транспортним коридором між чотирма районами: Глибоцьким, Герцаївським, Сторожинецьким і Новоселицьким. 
Загальна вартість робіт — понад 18 млн. грн. На колись гравійній ділянці дороги довжиною 3,5 км укладено два шари асфальту, крім того, провели ремонт мосту на шляху.
Шляховикам залишилося укласти останній, третій, шар асфальту, нанести розмітку та встановити 130 нових дорожніх знаків і 600 сигнальних стовпчиків. Планують також збудувати чотири сучасні автобусні зупинки.