Постанова Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Затвердити Положення про Національну комісію з радіаційного захисту населення України.
2. Затвердити Скубенка Володимира Петровича, народного депутата України п’ятого і шостого скликань, голову підкомітету з питань техногенної та радіаційної безпеки і надзвичайних ситуацій Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, доктора економічних наук, професора Головою Національної комісії з радіаційного захисту населення України.
3. Визнати такими, що втратили чинність, Постанову Верховної Ради України від 19 травня 1999 року «Про Положення про Національну комісію з радіаційного захисту населення України» (Відомості Верховної Ради України, 1999 р., № 30, ст. 243) та пункт 1 Постанови Верховної Ради України від 2 березня 2000 року «Про Голову та склад Національної комісії з радіаційного захисту населення України» (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 19, ст. 147).
4. Доручити Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи за поданням Голови Національної комісії з радіаційного захисту населення України в місячний термін подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо персонального складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України.
5. Ця Постанова набирає чинності з дня її опублікування.
Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН.
м. Київ, 6 жовтня 2009 року. 
№ 1630-VІ.