У  Голосіївській РДА малюки, віком від 3 до 6 років, передали власноруч виготовлені малюнки, обереги та листи військовослужбовцям української армії, які перебувають на сході України в зоні АТО та стоять на захисті кордонів України.

Упродовж місяця патріотична акція «Діти — українському солдату» тривала серед дошкільних навчальних закладів Голосіївського району міста Києва.
— Вперше ми проводимо таку акцію серед вихованців майже п’ятдесяти дитячих закладів нашого району, — каже голова Голосіївської РДА Микола Даневич. — Патріотичність наших діточок на найвищому рівні. Ніхто з нас не очікував такої енергійної праці та таланту. Всі ці малюнки та посилки передамо нашим бійцям. Я впевнений, що ці подарунки від найменших патріотів будуть не менш важливими для наших вояків, ніж зброя.
У п’ятирічного Андрія Тутова (на знімку) батько воює на сході.
— Я дуже, дуже скучаю за татом Віталіком, — розповідає Андрійко. — Для нього я намалював два малюнки з соняшниками, які він дуже любить. Адже вони, як маленькі сонця, світять та гріють. Мій батько воює с ворогом, скоро він їх усіх переможе та повернеться додому.
Наприкінці всі дорослі та діти зібралися на вулиці й запустили в небо білих голубів — символи миру.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.