На території шахти «Комсомольська» ДП «Антрацит» сталося зіткнення між співробітниками охоронної фірми і робітниками, які займалися нелегальним видобутком вугілля. За словами голови первинної профспілкової організації шахти «Комсомольська» Олега Рябцева, боротьба з незаконним вуглевидобутком постійно стоїть на порядку денному підприємства, однак розв’язати цю проблему важко.
Цього разу «копанки» були організовані просто у вентиляційних стовбурах «Комсомолки». За наказом керівників шахти на входи виявлених «копанок» було встановлено перемички, щоб припинити незаконний видобуток вугілля. Однак хазяїн однієї з них наказав своїм робітником розібрати перешкоду і продовжити добувати вугілля нелегально. Це місце знову забетонували і, щоб надалі уникнути самозахоплення, ДП «Антрацит» уклало договір з охоронною організацією на патрулювання прилеглої до шахти території.
Але й це «вугледобувачів» не зупинило. Дочекавшись, коли біля входу в законсервовану «копанку» залишиться нечисленна охорона, шахтарі-нелегали напали на неї. Відстояти об’єкт удалося, але внаслідок силового зіткнення декілька охоронців дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Нині прилеглу до шахти територію охороняють у посиленому режимі. За даним фактом порушено кримінальну справу.