Фатально завершився нічний конфлікт між 19-річним і 23-річним мешканцями Богородчанського району. Як повідомив ЦГЗ УМВС в Івано-Франківській області, один з них від ножових поранень помер, другий — під вартою.
Хлопці відпочивали зі своїми компаніями в сільському кафе. Звісно ж, на момент суперечки були вже добряче напідпитку. Хтось когось словесно образив, що трапляється в таких випадках нерідко. На жаль, не знайшлося нікого, хто б спробував погасити напругу, переконати в тому, що насправді конфлікт не вартий виїденого яйця. Натомість усім було цікаво, хто з парубків, котрі вийшли на вулицю «розібратися» наодинці, виявиться переможцем. Друзі вбитого 19-річного хлопця «подбали» про нього лише тим, що доправили вже покійного до лікарні.
За інформацією з Богородчанського райвідділу міліції, слідчо-оперативна група упродовж двох годин розшукувала підозрюваного у вбивстві. 23-річний злочинець утік з місця пригоди і заховався у родичів. Оперативники знайшли його й знаряддя вбивства — розкладний ніж, якого підозрюваний викинув на пустирі. Ведеться розслідування кримінальної справи.