У неприємній ситуації опинилося молоде подружжя з міста Надвірної. Їх кривдницею стала молода нянька, якій господарі доручили доглядати за своєю дитиною. Як повідомили в ЦГЗ УМВС України в Івано-Франківській області, дівчина пропрацювала в них майже місяць, а потім несподівано пропала. Причина її зникнення стала зрозумілою, коли господарі недорахувалися значної суми грошей у своєму квартирному сейфі.
Нечиста на руку нянька також мешкала в Надвірній. Тож оперативники райвідділу міліції передусім навідалися до неї за місцем проживання. Однак удома не застали, бо, як з’ясувалося згодом, дівчина в цей час поспішала насолоджуватися за чужий рахунок заможним життям. Вона, зокрема, влаштувала собі подорож на таксі до іншого регіону України, придбала недешевий одяг. Коли ж її через дві доби затримали, то з викраденої суми залишилося менше третини.
Правоохоронці вилучили у неї близько 4 тисяч гривень, які дівчина не встигла потратити. Проти няньки-злодійки порушено кримінальну справу. Свої дії, за повідомленням ЦГЗ УМВС, дівчина виправдовує тим, що до злочину її буцімто спонукали самі господарі, які необачно залишили у сейфі ключ.