Акція на підтримку онкохворих дітей відбулася в Донецьку. Відвідувачі парку, де проходили концерт і благодійний ярмарок, могли придбати сувеніри, зроблені руками донецьких майстрів, або просто пожертвувати гроші для лікування малюків. Це вже друга акція, яку проводять активісти донецького інтернет-сайту для батьків «Кроха» і волонтери асоціації «Жити завтра». Просто неба були виставлені фото дітей, які потребують лікування. 
Малюки і дорослі брали участь у конкурсах, фотографувалися з ляльками-велетнями. «Чужої біди не буває, тому кожен для себе вирішував, яку суму виділити для допомоги хворим дітям, залишати собі придбаний сувенір або передати його малюку, який сподобався», — сказала координатор акції Леся Лебедєва.
А ввечері в небо знялася «хмарка» повітряних кульок, до яких були прив’язані стилізовані паперові метелики із побажаннями хворих дітей. Активісти акції попередньо зібрали ці записочки в лікарнях. Більшість маленьких пацієнтів, звичайно, прагне якнайшвидше одужати і повернутися додому. Тож нехай всі мрії збудуться!
 
Фото надане Донецьким прес-клубом.