У реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні внаслідок вогнепального поранення в голову, отриманого під час відпочинку з друзями в горах, померла 25-річна мешканка Івано-Франківська.
Трагедія сталася неподалік села Мізунь Долинського району. За словами постраждалих, близько десятої вечора невідоме авто зупинилось поруч з ними, засліпивши відпочивальників потужним променем світла. Відтак невідомі і невидимі нападники відкрили вогонь по джипу, в якому знаходилася компанія. Дві жінки, серед яких і 25-річна Іванка, про яку йшлося вище, отримали поранення. Куля влучила в голову. Дівчину відвезли до реанімаційного відділення у вкрай важкому стані. На жаль, боротьба лікарів за життя дівчини не увінчалася успіхом.
Наразі міліція відпрацьовує кілька версій того, що сталось. Як з’ясувалося, серед потерпілих був син керівника Держдепартаменту з питань виконання покарань. Сам він як основну версію того, що сталося, висуває власну підприємницьку діяльність або службову діяльність батька. Ще одна версія, що її відпрацьовує слідство, — можлива витівка п’яних браконьєрів, які у темряві могли прийняти джип за якусь велику тварину.