Прикарпатські правоохоронці знешкодили злочинну групу раніше судимих осіб, що спеціалізувалася на квартирних крадіжках. Під час затримання підозрювані намагалися втекти і навіть покалічили кількох оперативників. Нині злодії дають свідчення слідству. Їхня остання здобич: три тисячі доларів, ювелірні вироби і ноутбук.
Із салону легковика крадіїв вилучено різноманітні знаряддя для зламування замків і дверей. Як вважають правоохоронці, затримані причетні до вчинення більше десятка квартирних пограбувань.
Наркотики «домашнього розливу»
Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали в Коломиї 25-річного місцевого мешканця, котрий у домашніх умовах налагодив виробництво первентину — сильнодіючої наркотичної речовини. В одній з кімнат чоловік обладнав для цього своєрідну міні-лабораторію. Під час обшуку правоохоронці вилучили залишки наркотичного засобу, а також сильнодіючі медпрепарати і обладнання для хімічних реакцій. Співучасником протизаконної діяльності вважають іншого коломийця, котрий надав свою квартиру для влаштування нарколабораторії.
На жаль, такі випадки почастішали. Цього року подібну підпільну міні-нарколабораторію правоохоронці ліквідували у ще одному райцентрі Прикарпаття.