Розкрито вбивство 30-річної мешканки Донецька, тіло якої знайшли 8 березня. Як повідомили «Голосу України» у відділі звязків з громадськістю ГУ МВС України в Донецькій області, під час розслідування відпрацьовувалося кілька версій. Основною була вбивство з метою пограбування. Однак згодом від версії відмовилися: слідів зламу на дверях не виявлено, частина золотих прикрас залишилася на місці, до того ж надійшли свідчення про досить складні сімейні взаємини загиблої із чоловіком.

Пара прожила в шлюбі близько десяти років, виховувала трирічного сина, нещодавно погасила кредит за квартиру. І хоча голова сімї мав алібі, деякі нюанси викликали запитання. Згодом чоловік не витримав і зізнався у скоєному, розповів слідчий прокуратури Калінінського району обласного центру Михайло Мельник.

Ідея позбутися дружини спала на думку А. кілька місяців тому. Він знайшов кілера серед знайомих. Виконавець, який не мав постійної роботи, потребував коштів та не був обтяжений моральними принципами, погодився. Деталі обговорювали протягом кількох місяців. За цей час А. поступово виплачував гонорар. Для цього він навіть оформив банківський кредит, бо зарплати майстра на шахті було вочевидь замало.

А. заздалегідь вручив кілерові ключі від квартири. Виконавець вирішив підстрахуватися і прихопив ще й спільника — 23-річного доглядача цвинтаря зі Сніжного. Жінку задушили, а потім зімітували пограбування. Внаслідок страшного злочину трирічний хлопчик залишився без матері і без батька. Замовника і виконавців заарештували.