Олега Ганича (імена змінені) розшукували всі: правоохоронці, дружина, колеги по роботі. Через два дні знайшли... закопаним у полі, за 4 кілометри від села Лиманці, на межі двох районів: Білозерського й Бериславського. Могилу 32-річного таксиста показали його ж убивці.

...Того фатального дня Олег, як завжди, стояв біля магазину «Альф», у центрі міста. Новенький «Форд» готовий був зірватися в будь-яку мить за першим викликом — фірма «Еліт-таксі» хоч і диктує клієнтам трохи вищі, ніж у конкурентів, тарифи, але ж і сервіс тут кращий. Авто нові, комфортні, переважно іномарки. На вишуканого клієнта розраховані..

Підійшла знайома вже пасажирка. «До Лиманців, будь ласка. Грошей, щоправда, лише на половину тарифу, але не хвилюйтеся, коли приїдемо, Ігор розрахується сповна», — запевнила дівчина. Він і не хвилювався. Не раз їздив цією дорогою, возив чорнявого юнака, і той справно платив щоразу по 100 гривень. Проте Ігоря вдома не виявилося. «Зараз, заждіть хвильку, прийде», — заспокоювала дівчина. А сама вже лаштувала чайник, печиво...

Господар не ввійшов — увірвався. З рушницею в руках, та й пальнув одразу в стелю! Інтуїтивно Олег миттєво впав на підлогу. «Гостинні» хазяї швидко зв’язали чоловіка. Завантажили в машину і вивезли в поле. Своїй жертві вбивця впритул вистрелив із двостволки у груди. Після цього вдвох із співмешканкою закопали тіло.

— Це вже не перший, на жаль, напад — професія таксиста стає небезпечною, — коментуючи ситуацію, зазначає начальник Управління МВС у Херсонській області Михайло Ясельський. — У загиблого залишилися сиротами двоє маленьких діток. Мотивом тяжкого злочину послужило бажання заволодіти автомобілем, який убивці сховали в одному із гаражів в обласному центрі.

Підозрюваних у скоєнні вбивства правоохоронці затримали вже за два дні. Ігор Н. нещодавно повернувся з місць ув’язнення. Покарання відбував за розбійний напад на таксиста....