Нашу пропозицію — не забувати про старше покоління і внести деякі виправлення до Закону «Про сім’ю і шлюб» — ми адресуємо Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко.
Ми вже пенсіонери, маємо великий виробничий стаж. Виростили сина і дочку, тепер допомагаємо няньчити онуків. Цього року нам з дружиною виповнюється по 70 років: мені — 16 липня, Марії Василівні — 24 серпня, в День незалежності України. А 3 липня ми відсвяткуємо «золоте весілля». Неможливо перерахувати усі труднощі і знегоди, що дісталися людям нашого покоління. Так чому б уряду країни не віддати шану парам, на рахунку яких — 25, 50, а то і 75 років спільного життя. Адже хто, як не вони — приклад тієї самої «міцної сім’ї», що є основою для міцної держави? Нехай родини, що переступили срібний, золотий і діамантовий ювілеї, відчують турботу й увагу з боку держави. Це дуже важливо! Для всіх.
Віталій і Марія ЛОПАТЕЦЬКІ.
Дніпропетровськ.
P. S. Не знаємо, чи встигне уряд «відреагувати» на цю пропозицію Віталія Станіславовича і Марії Василівни, але редакція «Голосу України» щиро поздоровляє «золотих ювілярів» з такою чудовою датою! Здоров’я, щастя вашій сім’ї!