65 років подружнього життя відзначили Поліна Федотівна та Андрій Миколайович Гуки із села Кудлаїв Немирівського району на Вінниччині.
“Молодята” кажуть: секрет їхнього подружнього довголіття в тому, що серця обох б’ються в унісон. А ще — у терпимості й поступливості. Обоє переконані, що вдалий шлюб додає людям років життя. Андрію Миколайовичу вже 91, Поліні Федотівні трохи менше 84.
“А я дотепер до клубу бігаю, — усміхається бабуся. — Не подумайте, що жартую. Справді ще продовжую співати в сільському хорі ветеранів”.
Сімейні довгожителі всім своїм чотирьом дітям давали одну пораду, як краще знайти собі в житті пару. На їхню думку, не треба соромитися дивитися в очі — там усе видно, якою є людина. Й онукам, котрих мають семеро, те саме кажуть. Любов, злагода і невтомна праця допомогли їм пережити і воєнне лихоліття, і голодні післявоєнні роки. Так само зможуть пережити будь-які труднощі ті, хто знайде саме свого єдиного супутника життя. Хто хоче топтати ряст довго й щасливо, мають дослухатися до цих нехитрих порад. Щаcлива пара знає, що каже...

Вінницька область.